Wat zijn uw ervaringen met het wegbrengen van grofvuil?

Sinds 1 Juni 2022 kan  “puin & tuinafval”niet meer ingeleverd worden bij de milieustraat. Mensen met sloop, puin en tuinafval moeten nu terecht bij Paulissen of bij een van de recyclingbedrijven in de regio. 

De Goirlenaren hebben nu 4 maanden ervaring met deze nieuwe situatie. Binnenkort staat de  afvalstoffenheffing op de agenda van de raad. Tijd om na te gaan wat de Goirlese en Rielse gemeenschap vindt van de wijze waarop we nu de afvalketen hebben georganiseerd.

Pro Actief Goirle is zeer benieuwd naar uw ervaringen. Heeft u de afgelopen 4 maanden grofvuil weggebracht? Deel uw ervaringen met ons. Uw ervaringen en uw waardering daarvan wordt zal ons helpen. Samen naar een nog beter proces “van afval naar grondstof”.

Alle facetten zijn interessant:

  • Openingstijden
  • Kosten
  • Assistentie bij aanlevering
  • Duidelijkheid over waar je met wat terecht kan
  • Waar heb je de afval aangeleverd
  • hoe tevreden was je over het gehele proces
  • welke suggesties heb je om het proces  te verbeteren 

We zijn ook benieuwd naar uw ervaringen sinds er gewerkt wordt met verzamelplaatsen voor de afvalcontainers.  Hoe ervaren zij het die direct bij zo’n verzamelpunt wonen. (netheid, tijdstippen, geluid, hoe lang staan de containers er enz.) Bent u zo iemand stuur ons een mailtje.

Containerverzamelplaats

Stuur het naar info@proactiefgoirle.nl . We zijn zeer benieuwd en het zal ons helpen om met de coalitie en de raad de juiste stappen te zetten. 

We staan als Pro Actief Goirle 100% achter het streven  niets verloren laten gaan en alles zoveel mogelijk  te hergebruiken. Daarom vinden we het belangrijk dat we in Goirle en Riel er alles aan doen om de inwoners daarbij te helpen.

Gerelateerde artikelen

Animal farm Goirle

Het nieuwe bestuursakkoord van de LRG-VVD-PvdA-CDA coalitie “Alle Goirlenaren zijn gelijk maar sommige zijn meer

Lees meer

Add Your Heading Text Here

Word lid

Ben jij betrokken op het wel en wee van Goirle? Herken je je in onze missie en visie? Dan is een lidmaatschap van Pro Actief Goirle misschien iets voor je.

Actueel
Instagram
Onze 4 pijlers
Ontdek