Na de verkiezingen

Pro Actief was blij weer een kieslijst te kunnen presenteren voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Met de mensen op deze lijst biedt PAG  alle relevante kennis en ervaring op de belangrijke opgaven die spelen binnen de gemeente Denk daarbij aan wonen, zorg, onderwijs, energietransitie, water, sport, armoedebeleid en de gemeentelijke democratie.

Kieslijst Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022:

Op 16 maart waren  de inwoners van Goirle en Riel aan zet. Helaas kwamen we 16 stemmen te kort voor een derde zetel. Ondanks dit verlies starten we wel met Christel van Neerven in een coalitie met LRG-VVD en D66. Dat werd in februari 2023 niet gecontinueerd na het vertrek van Christel. De VVD blokkeerde een aanstelling van Mark van Oosterwijk als wethouder en werd daarin gesteund door LRG. Daarmee is er voor Pro Actief een nieuwe situatie ontstaan waarin we vanuit de oppositie moeten bewaken dat de kwaliteit van Goirle als sociaal dorp niet wordt afgebroken.

Volg ons via proactiefgoirle op Facebook of Instagram, we stellen daar de komende weken alle kandidaten aan u voor met hun belangrijkste aandachtspunten.

Word lid

Ben jij betrokken op het wel en wee van Goirle? Herken je je in onze missie en visie? Dan is een lidmaatschap van Pro Actief Goirle misschien iets voor je.

Actueel
Instagram
Onze 4 pijlers
Ontdek