Willem den Ouden – Voorzitter

Ik ben Willem den Ouden, gehuwd en vader van twee volwassen kinderen. Sinds 1993 woonachtig te Goirle. In het dagelijks leven ben ik directeur van een onderzoeksinstituut in het hoger onderwijs. In Goirle ben ik, naast politiek, ook graag sportief en cultureel actief.

 

Pro Actief Goirle is voor mij de partij die verantwoordelijkheid neemt in het nu en voor de toekomst. Pro Actief durft keuzes te maken en daarvoor ook verantwoordelijkheid te nemen. Pro Actief-leden zijn bovendien erkend deskundig op diverse beleidsterreinen waardoor we tot afgewogen, eigentijdse standpunten komen van een duurzaam karakter.

 

Vanaf 2006 tot en met de verkiezingen van 2014 ben ik bestuurslid van Pro Actief Goirle geweest. Inmiddels ben ik weer actief en betrokken als bestuurslid.