Henk Gabriëls – Lid

Een stem op Pro Actief Goirle daar heb je wat aan!

 

Ik ben Henk Gabriëls, sinds 2014 raadslid voor Pro Actief, een jonge zeventiger, enthousiast, creatief denker, boordevol ideeën met als kernwaarden eerlijkheid en oprechtheid. Ik ben enthousiast te maken voor goede ideeën die jij hebt voor onze leefgemeenschap en leefomgeving in Riel en Goirle. Ik heb veel hobby’s maar de belangrijkste zijn fotografie, muziek maken en tennissen.

 

Ik werkte tot min 36ste als projectleider in het bedrijfsleven en daarna als leidinggevende bij 2 verschillende  gemeenten.  De laatste jaren werkte ik als coördinator samenwerking voor een aantal gemeenten in Brabant. Binnen al die dorpen speelt in principe dezelfde vraag: hoe willen wij omgaan met de toekomst van onze dorpen. Samenwerken, op allerlei niveaus, is voor mij de enige weg die leidt naar een gezonde en goede toekomst voor later, voor ons allemaal.

 

Samen met mijn vrouw wonen wij op een prima plek in Goirle. Onze kinderen en  kleinkinderen  komen regelmatig meegenieten van ons mooie en groene dorp.

 

Ik ben lid van Pro Actief omdat ik geloof dat ik als raadslid een positieve bijdrage kan leveren aan jouw en mijn Goirle en Riel. De politiek moet zijn best doen om ons gezamenlijk belang te vertegenwoordigen. Dat is in essentie ook onze opdracht; jou vertegenwoordigen.  Daarom blijft voor mij ook een van de belangrijkste verbeterpunten: de dienstverlening aan onze inwoners, eerlijk en transparant. Ik weet dat iedereen in Pro Actief Goirle daar ook zo over denkt.

 

Dat doen wij met oog voor een economisch sterke regio, waar ondernemers investeren op een duurzame wijze, waar we in samenwerking werkgelegenheid creëren en woningen bouwen voor starters en ouderen én waar we sociaal omgaan met elkaar.  Werken aan een sterk verenigingsleven, een actief cultureel leven en goed onderwijs. Dan bouwen U en ik samen verder aan een Gewoon Geweldig Goirle!

 

Een stem op onze partij daar heb je wat aan!

 

Vriendelijke groet,

 

Henk Gabriëls