Frank van Boxtel – Lid

Ik ben Frank van Boxtel. Pas 68 jaar oud en geboren en getogen in Goirle. In het oude Goirle lag na WOII de nadruk vooral op het ‘togen’,:). Ik heb Goirle gestaag zien groeien en nooit bleef alles lang hetzelfde. Groei leidde niet alleen tot welvaart en welzijn voor iedereen. De overmoedigen drukten hun stempel waarvan we nu in onze samenleving de sporen zien. Wellicht is het tijd om de groei om te vormen naar bestendigheid in het belang van onze kinderen, kleinkinderen, ouderen en minder bedeelden. In ons 43 jarige huwelijk hebben mijn vrouw Roos en ik drie gezonde kinderen mogen krijgen en evenzoveel kleinkinderen. Allen zijn grote natuur- en dierenliefhebbers. Ons rechtvaardigheidsgevoel ligt hoog.

 

Mijn hobby’s zijn met mijn twee honden wandelen op de Regte heide, het Riels laag, Gorp en Roovert en boeken lezen waardoor ik de wereld beter begrijp en er iets van opsteek; o.a.: wetenschap, filosofie en wereldpolitiek. In mijn arbeidsverleden ben ik vooral werkzaam geweest in de personenmobiliteit, zowel bedrijfsmatig als ambtelijk. Nu is de tijd van reflectie aangebroken en het steunen van goede initiatieven zoals die van Pro Actief Goirle