Thom Snels – Lid

Aangenaam, Thom is de naam, in 1956 geboren op het Oranjeplein. Mijn eerste jeugdjaren opgegroeid op toen het mooiste kermisplein van Goirle, en later vanaf mijn zevende rond de Albertus Magnus School, toendertijd de voetbalschool van Goirle. Heel mijn leven in Goirle gewoond waarvan 1 jaar in Riel. Ik ben getrouwd met Deni en we hebben een zoon en drie leuke kleinkinderen, Milou, Max en Zoë.

 

Goirle is mijn dorp, en ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt in ons dorp. Oud, jong, arm, rijk: een dorp is een samenstelling van alle gezindten, en iedereen moet de kansen en mogelijkheden krijgen om mee te doen in deze jachtige maatschappij. Een pas op de plaats zou soms goed zijn, maar dat kan niet, want 24 uur rond is de drive………

 

Alles wordt verpakt in regels en procedures en het enige grote probleem dat we daarmee genereren is heel veel administratie. De mens moet weer de maat worden en niet het proces…. “This is not America….”.

 

Ik ben vanaf 1978 actief in de IT-wereld. Op dit moment bij IBM in de informatiebeveiliging. Daarnaast is mijn grote hobby het trainen van de voetbaljeugd van vv RIEL. Dit doe ik al jaren met veel plezier.

 

Samen moeten wij, u en ik, er iets van maken. Mede daarom ben ik lid van Pro Actief Goirle. Pro Actief Goirle is voor mij een enthousiaste groep, die de idee heeft dat het anders kan en ook moet. Wij staan voor duurzaamheid. Opgroeien, werken, wonen, en bovenal gewoon geweldig genieten: ons dorp moet alles in zich hebben.