Njord van Erck – Lid

“Ik ben Njord van Erck, 58 jaar, docent-onderzoeker bij Avans Hogeschool in Breda. Mijn vrije tijd besteed ik aan tennissen, mountainbiken en de geschiedenis van de 19e en 20e eeuw. Daarnaast de energietransitie en met name de warmtetransitie in Nederland. Er wordt momenteel nog veel te veel energie verkwist.”
“Ik zou willen dat we weer financieel gezond worden en kunnen bouwen aan een gemeente die meer kan bieden aan de bewoners als het gaat over welvaart, welzijn en cultuur. Verder dat ook de minder bedeelden er op vooruit gaan ondanks alle extra financiële lasten die er aan komen voor de energietransitie in onze gemeente.”
“Het belangrijkste vind ik dat we de energietransitie mogelijk maken voor ALLE bewoners van onze gemeente en dat het uiteindelijk voor iedereen een overgang wordt met minimale overlast en een zo beperkt mogelijke financiële extra maandlast.”
“Pro Actief Goirle is voor mij een partij die het beste voor heeft voor alle bewoners waarbij een lange termijn duurzame visie tot zijn recht komt en niet alleen korte termijn succesjes voor stemmenwinst worden gerealiseerd.”
“Wat ik toevoeg is mijn kennis en ervaring met de veranderingen in onze gemeente wat betreft het verduurzamen door de energietransitie en circulariteit (slim gebruik grondstoffen en materialen en het beperken van afval). Ook deel ik heel graag mijn kennis met alle bewoners van onze gemeente.”