Chris Broekhuijsen – Penningmeester

Ik ben Chris Broekhuijsen geboren in 1958 te Arnhem en in 1988 getrouwd met Lies. Door carrière ontwikkeling in mijn werk zijn wij in 1997 van Arnhem naar Goirle te verhuisd. Destijds werkte Lies bij een projectontwikkelingsmaatschappij en die adviseerde ons om in Goirle te gaan wonen. Zoekende naar een huis begrepen we in het begin nog niet waarom zij Goirle hadden aanbevolen. Echter vrij snel nadat we hier zijn gaan wonen is het ons duidelijk geworden.  Goirle is een zelfstandige gemeente die alles heeft. Sport, cultuur, kunst, historie en natuur En wat er eventueel niet is, vind je in Tilburg op fiets/loop afstand.

Via de kinderen raakten wij hier al snel ingeburgerd. Ik ben lid van het Gilde Sint-Joris Goirle. Ik loop graag buiten in de natuur. Met de St-Jan lopers loop ik langere afstanden zoals in de Maria Mei maand van St-Jan Goirle naar St-Jan Den Bosch.

Ik ben werkzaam in de installatie techniek. Projecten gedaan als koude-en warmteopslag van de stadskantoren Breda, Chassé Theater en Holland Casino Breda. Ons gemeentehuis Goirle van energielabel G naar A gebracht. Nu voor Breedsaam (Huisvesting Primair & Speciaal Onderwijs Breda e.o) het verduurzamen en ventileren van de scholen. Ik heb voor veel overheden en gemeenten gewerkt en hoop hiermee mijn kennis en ervaring te kunnen delen bij Pro Actie Goirle en voor de gemeente Goirle.