Bert van der Velden lijsttrekker voor Pro Actief Goirle

Pro Actief Goirle gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart aanstaande. Als bestuur willen we de lijsttrekker van Pro Actief Goirle graag aan U voorstellen.

Bert is geboren en getogen in ons mooie dorp Goirle, getrouwd heeft 3 kinderen en is nu gepensioneerd. Hij is al meer dan 50 jaar actief in diverse culturele als sportverenigingen.

Als een van de oprichters van Pro Actief Goirle is hij sinds 2006 politiek actief. Als bestuurslid  beheert hij als penningmeester de financiën van Pro Actief. Hij ondersteunde waar nodig de fractie en is de laatste 2 jaar lid van de gemeenteraad.

Op de vraag van het bestuur om het lijsttrekkerschap op zich te nemen kwam een volmondig “Ja” . We zijn blij dat we met Bert zijn ervaring, inzicht, brede betrokkenheid en bekendheid in onze gemeente een prima lijsttrekker te kunnen presenteren. In Bert zijn eigen woorden:

“Ik zal me met hart en ziel de komende 4 jaar inzetten voor zowel Goirle als Riel. Als lijsttrekker ga ik het gedachtengoed zoals vastgelegd in het verkiezingsprogramma en onze uitgangspunten ( zie website) van Pro Actief Goirle onder de aandacht te brengen en onze speerpunten uit dragen. Er liggen nogal wat uitdagingen voor ons die we hopelijk de komende jaren van een oplossing kunnen voorzien: Belangrijk is het bouwen van betaalbare woningen voor starters en ouderen zodat hopelijk de doorstroming op gang komt. De financiële problemen in het sociaal domein waardoor er de afgelopen 2 jaar ontzettend veel is bezuinigd. Investeren in duurzaam ondernemerschap en werkgelegenheid voor de toekomst. Genieten kan alleen als we onze culturele -en sportvoorzieningen in stand weten te houden en waar nodig verbeteren en natuurlijk moeten we onze prachtige groene omgeving blijven koesteren. Voor dit alles zet ik me in. Ik ga graag met de inwoners van onze kernen Goirle en Riel in gesprek. De verbinding zoeken is mij uit het hart gegrepen, met de inwoners en met de overige leden van de raad en college.”

 

Naast een lijsttrekker heeft Pro Actief Goirle ook voldoende mensen nodig, die het gedachtengoed van de Partij om kunnen zetten in goede voorstellen en besluiten die leiden tot waarneembare verbeteringen in de uitvoering, ten dienste van de gemeenschap. Ook daarin zijn we geslaagd. We hebben een kieslijst samengesteld met mensen die bereid zijn zich daarvoor in te zetten en de nodige tijd in het gemeenteraadswerk te investeren..

Gerelateerde artikelen

Add Your Heading Text Here

Word lid

Ben jij betrokken op het wel en wee van Goirle? Herken je je in onze missie en visie? Dan is een lidmaatschap van Pro Actief Goirle misschien iets voor je.

Actueel
Instagram
Onze 4 pijlers
Ontdek