Over ons

Kwaliteit van leven, vandaag en ver voorbij morgen Daar maakt Pro Actief Goirle zich sterk voor. Door in te spelen op een veranderende samenleving en door keuzes te (durven!) maken die een duurzaam fundament leggen voor toekomstige generaties.

Pro Actief Goirle is een groene en sociale partij. Pro Actief Goirle werkt aan een sociale, duurzame en economisch gezonde gemeenschap waar plek is voor iedereen, ongeacht leeftijd, gezondheid, afkomst of portemonnee. Voor iedereen, om te wonen, te werken, op te groeien en te genieten.

Pro Actief Goirle ziet veel kracht bij bewoners en ondernemers binnen de gemeente Goirle. Wij gaan uit van hun verantwoordelijkheid voor hun eigen welbevinden. Maar dan wel met ondersteuning vanuit de overheid. Zij moeten worden versterkt, zodat ze die verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Op 14 mei 2014 is de (huidige) gemeenteraad van Goirle geïnstalleerd. Voor het eerst maakt Pro Actief Goirle deel uit van de coalitie. Marijo Immink is namens Pro Actief wethouder. In haar portefeuille zijn onder meer de dossiers transities binnen de zorg, WMO, en regionale samenwerking opgenomen. Een mooie uitdaging die Marijo graag aangaat. Samen met haar collega-wethouders Sjaak Sperber (destijds), Guus van der Put en Theo van der Heijden zal zij zich ook de komende jaren inspannen voor een Goirle waar het goed wonen, werken, opgroeien en genieten is!

Met het "vertrek" van Marijo naar het college kon onze fractie aangevuld worden met een nieuw lid. Henk Gabriëls versterkt sinds 14 mei de fractie van Pro Actief. Ook Henk zet graag zijn deskundigheid en bevlogenheid in op weg naar een geweldig Goirle!

Wij zijn trots op deze geweldige collega's die namens Pro Actief onze idealen zullen uitdragen!

Na het overlijden van ons zeer gewaardeerde raadslid Mark van den Hout is de fractie aangevuld met Christel van Neerven (mei 2017)

   

 

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.