Over ons

Kwaliteit van leven, vandaag en ver voorbij morgen Daar maakt Pro Actief Goirle zich sterk voor. Door in te spelen op een veranderende samenleving en door keuzes te (durven!) maken die een duurzaam fundament leggen voor toekomstige generaties.

Pro Actief Goirle is een groene en sociale partij. Pro Actief Goirle werkt aan een sociale, duurzame en economisch gezonde gemeenschap waar plek is voor iedereen, ongeacht leeftijd, gezondheid, afkomst of portemonnee. Voor iedereen, om te wonen, te werken, op te groeien en te genieten.

Pro Actief Goirle ziet veel kracht bij bewoners en ondernemers binnen de gemeente Goirle. Wij gaan uit van hun verantwoordelijkheid voor hun eigen welbevinden. Maar dan wel met ondersteuning vanuit de overheid. Zij moeten worden versterkt, zodat ze die verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Sinds 14 mei 2014 maakt Pro Actief Goirle deel uit van de coalitie. Marijo Immink is namens Pro Actief nu voor de 2e keer wethouder. In haar portefeuille zijn onder meer de dossiers transities binnen de zorg, WMO, en regionale samenwerking opgenomen. 

Met Marijo in het college kon de Proactief fractie aangevuld worden met Henk Gabriëls. Hij maakt sinds 14 mei deel uit van de fractie van Pro Actief. 

Hieronder de foto van de startbezetting in 2014. Mark van den Hout overleed helaas, waarna de fractie werd aangevuld met Christel van Neerven

Dat werd ook de nieuwe fractie na de verkiezing van mei 2018. Mark fungeert namens Proactief in de regiegroep en Christel is tegenwoordig de fractievoorzitter.

   

 

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.