Henk Gabriƫls

Ik ben Henk Gabriëls, een jonge zestiger, enthousiast, creatief denker, boordevol ideeën met als kernwaarden eerlijkheid en oprechtheid. Ik ben enthousiast te maken voor goede ideeën die jij hebt met onze leefgemeenschap en leefomgeving in Riel en Goirle.

Ik werk als Coördinator Samenwerking voor een aantal gemeenten in Brabant, ook daar speelt veel over hoe wij om willen gaan met de toekomst van onze dorpen. Samenwerken is voor mij de enige weg die leidt naar een gezonde en goede toekomst voor later, voor ons allemaal.

Ik ben lid van Pro Actief Goirle omdat ik geloof dat ik als raadslid een positieve bijdrage kan leveren aan jouw en mijn Goirle en Riel. De politiek moet zijn best doen om ons gezamenlijk belang te vertegenwoordigen. Dat is in essentie ook onze opdracht: jou vertegenwoordigen. Ik weet dat iedereen bij Pro Actief Goirle daar ook zo over denkt. En dat doen wij graag met oog voor een economisch sterke regio, waar ondernemers investeren op een duurzame wijze. Waar we in samenwerking werkgelegenheid creëren en huizen bouwen voor starters. En waar we sociaal omgaan met elkaar. Dan werken jij en ik samen aan een Gewoon Geweldig Goirle!

 

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.