Marijo Immink

Ik ben geboren in 1960 en na veel verhuizingen 25 jaar geleden bewust in Goirle komen wonen met Michel en onze 3 kinderen.

Het leven in Goirle was en is goed gebleken. Vriendschappen zijn ontstaan, de kinderen zijn hier opgegroeid en het rijke verenigingsleven heeft hier een belangrijk steentje aan bijgedragen. Ik houd van tennissen, wandelen in de natuur, uitwaaien aan zee, maar ook van koken voor en met vrienden. Goirle is een gemeente waar ik me vanaf de eerste dag heb thuis gevoeld en waar ik nooit meer uit weg wil.

Vanaf 2014 mag ik wethouder zijn in onze gemeente met in mijn portefeuille Wmo, Welzijn, Jeugd, Jeugdgezondheidszorg en Sport.

Vanuit mijn mensvisie en vanwege mijn achtergrond in de gezondheidszorg voel ik me hierbij als een vis in het water. De vraag achter de vraag helder krijgen, echt luisteren, de dialoog aangaan, de vele bezoekjes die ik breng en weten vanuit mijn zorg-achtergrond wat er achter de voordeur bij mensen speelt, helpt mij enorm bij het uitoefenen van dit mooie ambt.

Pro Actief Goirle staat voor een sociaal Goirle. Voor iedereen moet het in Goirle en Riel goed toeven zijn. Voor iedereen, ongeacht gezondheid, levensfase, achtergrond, geaardheid en religie, moet volwaardige deelname aan de gemeenschap vanzelfsprekend zijn.

Goed leven in Goirle betekent dat mensen in een goede gezondheid kunnen leven. We vinden wel dat iedereen waar het kan hierin zelfverantwoordelijk is. Waar het niet kan, helpen we. Altijd en met de juist zorg en ondersteuning op maat. Op maat, gewoon omdat ieder mens uniek is.

En daarom past Pro Actief Goirle bij mij!

Pro Actief Goirle staat niet alleen voor het versterken van eigen en gezamenlijke verantwoordelijkheid maar neemt deze ook zelf. Met respect voor elkaar, lef wanneer het nodig is en soms ook in de wetenschap dat trouw zijn aan een visie niet altijd, op korte termijn, populair overkomt. Een visie, duurzaam en altijd gericht op de toekomst. Een visie die gaat voor een solide omgeving waarin nu en in de toekomst iedereen goed kan wonen, opgroeien, en werken.

Gewoon een geweldig Goirle!

Meer weten over mijn achtergrond of wat mij als wethouder beweegt? Kijk dan op LinkedIn of volg me via Facebook.

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.