Marijo Immink

Ik ben geboren in 1960 en na veel verhuizingen ruim 20 jaar geleden bewust in Goirle komen wonen met mijn echtgenoot en 3 kinderen.

Het leven in Goirle was en is goed gebleken. Vriendschappen zijn ontstaan, de kinderen zijn er opgegroeid en het rijke verenigingsleven heeft een belangrijk steentje bijgedragen. Ik hou van tennissen, fitnessen, wandelen in de natuur maar ook van koken voor en met vrienden. In het dagelijks leven, ben ik naast gemeenteraadslid, werkzaam al senior consulent Wmo in gemeente Reimerswaal.

Vanuit mijn achtergrond in de gezondheidszorg vind ik het belangrijk dat iedereen volwaardig moet kunnen deelnemen aan de maatschappij. In Goirle en Riel moet iedereen, jong, oud, gezond of gehandicapt in staat worden gesteld om anderen te ontmoeten, sociale contacten aan te gaan en deel te nemen aan activiteiten. Ik vind wel dat iedereen hierin een eigen verantwoordelijkheid heeft. We moeten niet betuttelen en overnemen, maar helpen om deze verantwoordelijkheid te kunnen nemen of deze met ondersteuning samen te dragen.

En daarom past Pro Actief Goirle bij mij.

Pro Actief Goirle staat niet alleen voor het versterken van eigen en gezamenlijke verantwoordelijkheid maar neemt deze ook zelf. Met respect voor elkaar, lef wanneer het nodig is en soms ook in de wetenschap dat trouw zijn aan een visie niet altijd, op korte termijn, populair overkomt. Een visie altijd gericht op de toekomst. Een visie die gaat voor een sociaal solide omgeving, waarin nu en in de toekomst iedereen goed kan wonen, opgroeien en werken.

Gewoon een geweldig Goirle!

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.