Hendrik Dejonckheere

Ik ben een in 1950 geboren Vlaming die na omzwervingen via Helmond en Lekkerkerk in 1986 in Goirle is komen wonen.

Ik heb het altijd belangrijk gevonden naast mijn baan als managementconsultant te blijven sporten maar ook iets voor de maatschappij te doen. Ik ben nu gepensioneerd en voor mij betekent dat dat ik nog meer tijd heb dan vroeger om actief te worden in het sociale leven.

Sportief hou ik van (berg)wandelen en fitnessen maar de laatste jaren vooral van (race)fietsen. Dat laatste doe ik bij WTC de Hellen waar ik ook actief ben in de organisatie. Met deze toerfietsclub organiseer ik de tochten en de meeste buitenlandse fietsweken. Daarbij vind ik het belangrijk dat ook mensen met een beperkte beurs aan dit soort uitjes kunnen deelnemen.

Hoe ouder ik word, hoe belangrijker ik het vind om na te denken over de langetermijneffecten van wat je doet en nastreeft.

Goirle is een innemend dorp met een fantastisch natuurlijk achterland dat de moeite waard is om te beschermen en verantwoord uit te bouwen. Als fietser en wandelaar, iedere dag weer kunnen genieten van een gewoon geweldig groen Goirle is voor mij de motivatie om actief te zijn voor Pro Actief Goirle. 

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.