Ger-Jan Bak

Mijn naam is Ger-Jan Bak. Ik ben in 1960 geboren en getogen in het noorden van Friesland. Door mijn studie en werk, ben ik in 1993 uiteindelijk in de gemeente Goirle terecht gekomen en hier ook gebleven omdat het mij zo ongelofelijk goed beviel en dat doet het nog steeds. Mijn harde G, is inmiddels bijna een zachte g geworden en door mijn Friese aderen stroomt inmiddels Gôols bloed. Onze kinderen zijn in Goirle opgegroeid, zijn er naar school gegaan en ik woon samen met mijn partner Mignon met nog een van de kinderen, in de meest bekende (sport-)gemeente van Nederland. Zelf ben ik een fervente (binnen-)sporter, maar ik geniet er ook intens van om er buiten op uit te trekken met de mountainbike, of te wandelen in het buitengebied, door de bossen van de Roovertsche Leij, de Regte Heide of het Riels Laag.

In mijn werk ben ik al meer dan 30 jaar psychosociaal hulpverlener en wel als Bedrijfsmaatschappelijk Werker. Mijn werk bestaat uit het bieden van psychosociale ondersteuning en coaching van medewerkers van verschillende bedrijven en organisaties. Daarnaast heb ik ook mijn eigen coachingspraktijk, waarin ik mensen ondersteun, adviseer en vaak ook de nodige handvatten aanreik om lastige werk- en/of privé-situaties het hoofd te bieden.

Ik ben lid geworden van Pro Actief Goirle omdat ik me betrokken en verantwoordelijk voel om iets voor de Goôlse gemeenschap te kunnen betekenen. Belangrijke thema's vind ik duurzaamheid, sociale betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid. 

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.