Mark van Oosterwijk

Contact: markvanoosterwijk@hotmail.com

Sinds 2006 ben ik het jongste gemeenteraadslid in Goirle (bouwjaar 1986). Juist omdat ik nog jong ben zet ik me bij uitstek in voor het Goirle en Riel van de toekomst. Over decennia moeten Riel en Goirle een plek zijn waar het goed wonen, goed werken, zorgeloos opgroeien en geweldig genieten is. Ik realiseer me dat dit streven noopt tot keuzes. Ik vind het belangrijker weloverwogen keuzes te maken en dit met goede argumenten uit te leggen, dan het iedereen naar de zin te maken. Eerlijk duurt het langst.

Door mijn leeftijd ben ik beter dan anderen in staat de verbinding te maken tussen de belevingswereld van jongeren en het politieke toneel. Waar anderen graag over jongeren spreken, ga ik liever met ze in gesprek.

Bovendien maak ik me hard voor een verandering van de manier waarop de gemeenteraad werkt, zodat er veel meer ruimte ontstaat voor burgers.

Naast de politiek ben ik in het Goirlese actief bij voetbalvereniging GSBW. Ik ben leider van het tweede elftal en sta er achter de bar. Ook ben ik al jaren als begeleider aanwezig op het jaarlijkse jeugdkamp. Ook ben ik jaarlijks van de partij bij het Jeugdvakantiewerk. Een prachtig voorbeeld van een groots evenement dat door (veelal) jonge vrijwilligers wordt gedragen.

 

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.