Vincent Kloeg

Ik ben Vincent, ben in 1961 geboren in Rotterdam en woon sinds 1968 in Goirle. Ik ben getrouwd en woon samen met onze twee kinderen in een prachtig huis op een hele fijne plek in ons dorp.

Mensen horen aan mijn praten dat ik me goed aangepast heb en zo voel ik dat ook. In Goirle is het heerlijk wonen zeker als je zoals ik van natuur kunt genieten en daar ook je hobby mountainbiken in alle volheid kunt beoefenen. Wat dat betreft is het genieten in Goirle en zijn omgeving en is het van belang dat we daar goed mee omgaan.

Mede daarom ben ik lid van Pro Actief Goirle. Pro Actief Goirle is voor mij een enthousiaste groep mensen jong en ouder, vrouwen en mannen welke een binding met elkaar hebben en verbindend voor de maatschappij willen zijn.

Na mijn HTS studie electrotechniek ben ik altijd werkzaam geweest in het onderhouden- en nieuwbouw van machines/installaties.

Nu ben ik van beroep maintenance engineer bij Bosch Transmission Technology in Tilburg op de afdeling ontwikkeling. Waar ik me onder andere bezig houd met maintenance en efficiency voor de testafdeling. 
 

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.