Christel van Neerven

Mijn naam is Christel van Neerven, ik ben 50 jaar, geboren en opgegroeid in Stiphout. Via Nijmegen en Tilburg ben ik in 2008 in Goirle beland waar ik sindsdien met veel plezier woon, samen met mijn gezin en onze hond. Ik ben regelmatig te vinden in de prachtige natuur rondom Goirle. Ik houd van wandelen, zingen, etentjes organiseren voor familie en vrienden, kamperen en ontspan helemaal bij oude klassieke muziek, van een cd of live in een mooie oude kerk.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig organisatie-adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid. Ik begeleid werknemers, leidinggevenden en HR-professionals om gezond en energiek te werken en optimaal te blijven presteren. Daartoe geef ik workshops, trainingen, coaching en treed ik op als sparringpartner en adviseur. Centraal in mijn aanpak staat gedragsverandering: wat kan jíj doen om lekker in je vel je werk te doen? 

Mijn motto is: neem zelf de regie over je eigen leven. Wacht niet af, wees geen slachtoffer maar ben pro-actief. Ik geloof er in dat je daar energie van krijgt, waardoor je bergen kan verzetten. Mijn drijfveer is om anderen te versterken zodat ze in staat zijn zelf voor hun geluk te zorgen. Of dat nu in hun werk is of in hun privéleven.

Dat is zeker ook een van de redenen waarom ik me in 2012 bij Pro Actief Goirle heb aangesloten. Pro Actief Goirle is de partij die verantwoordelijkheid geeft én neemt. Samen werken en samen leven, ieder vanuit zijn eigen kracht. Zo maken we samen van Goirle een groene, sociale en economisch solide omgeving. Een Goirle waar iedereen goed kan wonen, werken, opgroeien en geweldig  genieten! Nu en later. Dat gun ik iedereen en daar ga ik voor! 

In juli 2014 heb ik mogen toetreden tot het bestuur van Pro Actief Goirle. Een rol waar ik trots op ben en die ik met hart en ziel heb vervuld om Pro Actief zodanig te ondersteunen dat we het vertrouwen dat de kiezers in ons hebben gesteld, kunnen blijven waarmaken. In mei 2017 ben ik geïnstalleerd als raadslid en lid van de commissie Welzijn.

Meer weten over mijn achtergrond? Kijk dan op LinkedIn.

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.