Christel van Neerven

Mijn naam is Christel van Neerven, geboren (in 1967) en opgegroeid in Stiphout. Via Nijmegen en Tilburg ben ik in 2008 in Goirle beland waar ik sindsdien met veel plezier woon, samen met mijn man en onze hond. Wij hebben 2 dochters die inmiddels studeren en op kamers wonen. Wij zijn regelmatig te vinden in de prachtige natuur rondom Goirle. Ik hou van wandelen, lezen, gezellig borrelen en eten, kamperen en ontspan helemaal in de natuur, of door te luisteren naar lekkere rockmuziek of klassieke muziek uit de middeleeuwen.

In het dagelijks leven ben ik docent bij de Academie voor Deeltijd van Avans, voor de opleidingen HRM en Bedrijfskunde. Daarnaast ben ik zelfstandig organisatie-adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid en ziekteverzuim. Ik geef workshops, trainingen en advies aan werknemers, leidinggevenden en HR-professionals om met energie te kunnen (blijven) werken en optimaal te (blijven) presteren. Centraal in mijn aanpak staat gedragsverandering: wat kan jíj doen om lekker in je vel je werk te doen? 

Mijn motto is: neem de regie over je eigen leven. Wacht niet af, wees geen slachtoffer maar ben pro-actief. Ik geloof er in dat je daar energie van krijgt, waardoor je bergen kan verzetten. Mijn drijfveer is om anderen te versterken zodat ze in staat zijn zelf voor hun geluk te zorgen. Of dat nu in hun werk is of in hun privéleven.

Dat is zeker ook een van de redenen waarom ik me in 2012 bij Pro Actief Goirle heb aangesloten. Pro Actief Goirle is de partij die verantwoordelijkheid geeft én neemt. Samen werken en samen leven, ieder vanuit zijn eigen kracht. Zo maken we samen van Goirle een groene, sociale en economisch solide gemeente. Een Goirle waar iedereen goed kan wonen, werken, opgroeien en geweldig  genieten! Nu en later. Dat gun ik iedereen en daar ga ik voor! 

In juli 2014 heb ik mogen toetreden tot het bestuur van Pro Actief Goirle. In mei 2017 ben ik geïnstalleerd als raadslid en ben ik lid geworden van de commissie Welzijn. Een rol waar ik trots op ben en waar ik me graag voor inzet. Ik vind het namelijk belangrijk dat we als Pro Actief Goirle het vertrouwen dat de kiezers in ons hebben gesteld, blijven waarmaken.  

Meer weten over mijn achtergrond? Kijk dan op LinkedIn.

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.