31 mei 2018 - redactie Pro Actief Goirle

Wisseling van de wacht: Christel van Neerven wordt fractievoorzitter

PERSBERICHT

Op 28 mei heeft de fractie van Pro Actief Goirle Christel van Neerven gekozen als fractievoorzitter. Christel volgt Mark van Oosterwijk op, die deze functie twaalf jaar bekleedde.

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christel van Neerven werd op 23 mei opnieuw als raadslid geïnstalleerd, nadat Marijo Immink de fractie verliet om haar functie als wethouder voort te zetten. Christel was eerder deel van de fractie in de vorige raadsperiode. Op 9 mei 2017 trad ze toe tot de gemeenteraad, als vervanger van de in maart 2017 overleden Mark van den Hout.

Christel heeft met haar functioneren in de fractie het afgelopen jaar aangetoond van toegevoegde waarde te zijn in de gemeenteraad. Christel is intelligent, doortastend en sterk in het bij elkaar brengen van (mensen met) uiteenlopende meningen. Van Christel gaat het type verbindend leiderschap uit dat zo goed past bij de beginselen van de Gôolse democratie.

De fractie van Pro Actief Goirle blijft verder bestaan uit Henk Gabriëls en Mark van Oosterwijk.

 

 

 

31 mei 2018 - redactie Pro Actief Goirle

Een nieuwe bestuursperiode: met energie en zin aan de slag!

Op 23 mei 2018 is het bestuursakkoord vastgesteld door de raad van Goirle. Daardoor konden de nieuwe wethouders en raadsleden worden benoemd. Voor ons als Pro Actief Goirle betekende dat 2 wisselingen. Marijo Immink is wederom als wethouder geïnstalleerd en Christel van Neerven neemt haar zetel in de raad over. Op 23 mei zijn beide dames dan ook geïnstalleerd. Hiermee is de vertegenwoordiging van Pro Actief Goirle in de raad en het college voor de komende vier jaar bekrachtigd en kunnen we vol zin en energie verder aan de slag. Verder naar een gewoon gewéldig Goirle. Wij wensen Marijo, Christel, Mark en Henk veel succes en werkplezier de komende jaren!

 

Marijo Immink tijdens de installatie tot wethouder.

 

 

Christel van Neerven bij de installatie tot raadslid.

 

En daarna informeel afsluiten: de volledige fractie (vlnr: Christel van Neerven, Marijo Immink, Mark van Oosterwijk, Henk Gabriëls):

(foto's: Hendrik Dejonckheere)

25 april 2018 - redactie Pro Actief Goirle

Nieuwe fractie Pro Actief Goirle aan de slag!

Na de gemeenteraadverkiezingen is op 29 maart 2018 onze nieuwe fractie geïnstalleerd. Pro Actief Goirle wordt door drie ervaren en vertrouwde leden vertegenwoordigd in de raad; Henk Gabriëls, Marijo Immink en Mark van Oosterwijk. 

Wij wensen hen heel veel succes en werkplezier toe in de nieuwe raadsperiode.

ProActiefGoirle.nl maakt gebruik van cookies om content en analyses beter op uw voorkeur af te stemmen.